1 zeller+zöldje
1 kb ugyanakkora krumpli
tejszín/tejföl
ételízesítő
fehérbors
szerecsendió
A zellert és a kruplit megfőzzük ételízesítős vízben. Ha megfőtt, botmixerrel összeturmixoljuk, tejszínnel (növényi is lehet) vagy tejföllel sűrítjük, a végén fűszerezzük fehérborssal és szerecsendióval.
Egy edénybe beleöntjük az olajat, a felkarikázott sárgarépát, egy kicsit megsózzuk és fedő alatt pároljuk az olajon, amíg az olaj szép sárga lesz. Időnként megkeverjük, hogy ne é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűelkészítés A csirkemellet hideg vízben (kb. 4 l) feltesszük főni. Mellé tesszük a megtisztított fokhagymát, hagymát, ízesítjük ételízesítővel, sóval, borssal, zsályával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hogy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket, fűszerezzük, majd nagyon lassú tűzön puhár...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk. 2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű