1 kis db zeller
1 db burgonya
3 dkg csirkemell filé
1 kis db alma
petrezselyem ízlés szerint
1 kávéskanál ételízesítő (sómentes vega fűszerkeverék)
0.5 ek kefír (bio)
A burgonyát, az almát, és a zellert megmossuk, meghámozzuk, és az előfőzött, fagyasztott csirkemell kockával együtt feltesszük főni, annyi vízben, ami épp ellepi.
Fűszerekkel ízesítjük, és ha megfőtt, kicsit hűlni hagyjuk.
Összeturmixoljuk a kefírrel, és tálaljuk.
A sárgaborsót megmossuk és egy edénybe tesszük, felöntjük vízzel és egyszer felforraljuk, majd leszűrjük. A sárgaborsót újra feltesszük főni, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagym...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd felöntjük a borral és két evőkanál sűrűségűre visszaforraljuk. Hozzáadjuk az alaplevet, és az egyharmadára vi...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA lencsét előző este beáztatjuk. Másnap a hagymát olajon megpirítjuk, a karikára vágott virslivel. Beletesszük a kockára vágott krumplit és a lencsét. Annyi vízzel öntjük fel, a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldbabot feltesszük főni a babérlevéllel, sóval és annyi vízzel ami ellepi. A lisztből és olajból világos színű rántást készítünk, melybe beleaprítjuk a fokhagymát is. Ha kész a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű