4 közepes db banán
2 ek cukor
1 evőkanál liszt (finom)
0.5 kk fahéj ( őrölt)
300 ml kókusztej
A banán végeit levágjuk. Párolóedényben 5 percig pároljuk. A belseje sárga lesz.
Amíg párolódik, elkészítjük az öntetet: a liszet, a cukrot, a fahéjat elkeverjük egy fazékban.
Ráöntjük a kókusztejet, közepes tűzön felfőzzük.
Lefedve, 2 percig állni hagyjuk
Óvatosan meghámozzuk a forró banánt (én lábasfogó kesztyűben csináltam).
Tálra rendezzük a banánt, és ráöntjük a kész mártást.
1. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük egy nagy tálban. 2. A lisztet tálba szitáljuk és alaposan összekeverjük a sütőporral. 3. A tojások fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hat tojást kettéválasztjuk, és a tojásfehérjéket 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. 2. A tojássárgájákat elkeverjük a megmaradt 4 evőkanál cukorral, majd adunk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot az olvasztott margarinnal / vajjal habosra keverjük, majd belekeverjük a tojássárgáját is. Ebbe megy a lisztes, keményítős, sütőporos keverék. Kézzel összedolgozzuk a tész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral, a csipet sóval és vajjal sziruppá melegítjük, majd hozzáadjuka búzadarát, kókuszreszeléket és az aromát. Megvárjuk amíg a gríz térfogata megnő(1-2 perc). Fól...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes