2 banán
2 narancs leve
1 pohár natúr joghurt (15 dkg)
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve
1 dl szénsavmentes ásványvíz
A banánt, a narancslevet, a joghurtot és a mézet összeturmixoljuk.
Hozzáadjuk a citromlevet és felöntjük az ásványvízzel.
Az aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA cukorból és a vízből szirupot főzünk. Ha kihűlt, beleöntjük az aromákat és a vodkát. Üvegbe töltjük és 1-2 hetet állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük (nem kell forral...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz