2 dl grépfrútlé
1 db kivi
2 dl tonik
2 db jégkocka (tetszés szerint)
0.5 db kivi (a díszítéshez)
A grapefruit levét kifacsarjuk.
A kivit meghámozzuk, nagyobb darabokra szeleteljük.
Mindkettőt mixerben jól összeturmixoljuk.
2 hosszúkás pohárba szűrjük.
Felöntjük tonic-kal, tetszés szerint jeget is adhatunk hozzá, elkeverjük.
A kivikarikákkal díszítjük.
Azonnal kínáljuk.
A tejszínt tegyük fel melegedni, olvasszuk fel benne a darabokra tört csokoládét. Ha szépen egyneművé vált, a lefőzött presszó kávéra öntsük rá, szórjunk bele chilit, a tetejére...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat turmixgépben összetörjük, majd hűtőbe tesszük, addig hűtjük, még fagyi szerű nem lesz belőle.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűForralj vizet 70 fokosra, add hozzá a fehér teát, és 3 perc múlva szűrd le. A teához add hozzá a felkarikázott gyömbért és citromot, majd tedd bele a mentalevelet is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű