menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg málnaleves


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg málna
4 dl tej
2 dl tejszín
1 dl málnaszörp
2 ek cukor vagy mé

Elkészítés:


A málnaszemeket megmossuk, lecsöpögtettjük, és félretesszünk pár szebb szemet.
A hozzávalókat beletöltjük a turmixgépbe, és beindítjuk.
Fáradságot nem kímélve szűrjük le, így a magokkal nem kell bajlódni.
Néhány egész szemmel díszítjük.

Hideg málnaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Almaleves
Almaleves

A mosott, pucolt, magozott almát kb. fél cm vastagra szeleteljük, és azonnal citromlébe forgatjuk, hogy ne barnuljon meg. Rászórjuk a cukrot, a sót, a fahéjat és a szegfűszeget, ma...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Birsalma krémleves
Birsalma krémleves

A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra. Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet, amennyi bőven ellepi. A vaníliarudat hosszában felv...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött csirkemell gombamártással
Töltött csirkemell gombamártással

A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük, a szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, megkenjük a mustárral, ráteszünk egy szelet sonkát és sajtos, félbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
narancsleves habgaluskával
narancsleves habgaluskával

A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk kihűlni. 2 darab narancsot meghámozunk, kettőnek pedig le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk