1 kg liszt
3 kispohár kefir
2 tojás
csipet só
3 dl tejben elkevert 5 dkg élesztő
Az alapanyagokat összekeverjük, hűtőbe tesszük 2-3 órára.Utána olajos kézzel adagonként kisütjük forró olajban.a nyers tésztát hűtőben több napig tárolhatjuk.
A marhahúst kockákra vágjuk. A zsírban a durvára vágott hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát. Beleborítjuk a húst. Kb. 15 percig pároljuk. A paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágom, és megdinsztelem az olajon. Rádobom az áttört fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Megszórom sóval, borssal, és fehéredésig pirítom. Ezután beleöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű