2 cl crème de cassis (feketeribizli-likőr)
1,8 dl cidre (francia almabor)
A hozzávalókat és a pezsgőspoharat előre behűtjük.
Szervírozáskor a likőrt kimérjük a pohárba, majd óvatosan felöntjük az almaborral.
A babánt apró darabokra vágjuk, majd a többi összetevővel összeturmixoljuk. Egy tálba öntjük, és betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElőször karamellt készítünk 5 dkg cukorból, majd ezt óvatosan felöntjük az előzetesen felmelegített fél liter tejszínnel. Másik lábasban feltesszük melegedni a 2 dl tejet, ebben f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánokat felkarikázzuk. És mindent egy turmixgépbe dobunk. Leturmixoljuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű