25 dkg málna (lehet fagyasztott is)
1 citrom leve
2 dl áfonyalé
4 evőkanál méz
4 dl ásványvíz
jégkocka
Összeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel.
Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Az Ayran elkészítéséhez a fele-fele víz és joghurt arány tökéletes. Mérd ki először a joghurtot. Sima natúr joghurtot használj. Öntsd fel ugyanannyi vízzel, és keverd jól el.Sózd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorral felforralom a vizet. Amikor már forr, beleteszem a szárított virágot. 3 percig forralom, majd lekapcsolom a tűzhelyet. Beleteszem a citrom levét, a magját és a rostokat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukrot a tejszínnel felforraljuk, ha kihűlt hozzáadjuk az aromát, vodkát és a vizet. Hűtőben hetekig eláll, hidegen kínáljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű