1 kg csontozott sertéstarja
1 hagyma
2 paprika
1 paradicsom
1 dl sör
1 teáskanálnyi őrölt csili
só, bors
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál olajat is belekeverünk és a húsokra halmozzuk. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időközben megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
1. A tarját felszeleteljük, és kiklopfoljuk. 2. Sózzuk, borsozzuk, majd dörzsöljük be az összezúzott fokhagymával. 3. A szeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalonnát bőrével 9 szeletre vágtam, majd bevagdostam, a zsírjukat kisütöttem*. A zsír egyik felét egy nagyobb lábasba, a másik felét egy nagyobb serpenyőbe öntöttem, a szalonná...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hús minden oldalát besózzuk és egy órán át állni hagyjuk. Ezután bedörzsöljük őrölt köménnyel, majd átemeljük egy sütőtálba amelyet az olvasztott zsírral kikentünk. 1 dl vizet ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát nagyon apróra összevágom, és olajon megdinsztelem. Ráteszem a darált húst, és fedő alatt puhára párolom a fűszerekkel. Ha a hús puha, belekeverem a mustárt, a citroml...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű