30 dkg étcsokoládé
2 teáskanál vaj
2,5 dl tejszín
20 dkg csokis keksz
15 dkg aszalt gyümölcs
15 dkg dió
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tejszínt és jól összekeverjük. Az aszalt gyümölcsöket és a diót összevagdossuk és belekeverjük. A csokoládét felolvasszuk és hozzákeverjük a vajat, majd a kekszes masszára öntjük és összekeverjük. Az egészet sütőformába simítjuk és hűtőbe tesszük, amíg megszilárdul.
A sütőt bekapcsoltam 180 fokra. A lisztet összekevertem a sütőporral. A tojásokat a cukrokkal nagyon habosra kevertem kézi robottal, majd szépen sorban ment hozzá az összes többi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint, a cukrokat, a tojásokat és a mézet tegyük egy keverőtálba és verjük fel habosra. Ezután szitáljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Kenjünk ki egy közepes méretű t...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés menete 1A töltelékhez a szedren kívül minden hozzávalót sima állagú masszává dolgozzuk. Édesíthetjük (ízlés szerint), és ha túl sűrű, akkor kevés tej hozzáadásával hí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket a cukorral keményre verjük, óvatosan hozzákeverjük a lisztet és a kókuszt. Elég sűrű, kemény tészta lesz. Zsírozott, lisztezett kisebb tepsiben elkenjük és addig...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű