50.dkg liszt 15.dkg zsír. 1.csm. sütőpor. 14.dkg.cukor. 3.db.tojás sárgája.2.dl.tejfől. 2.kg.alma. 3-4.kanál cukor. 1kanál fahéj. 1.db.tojással meg keni a tetejét és meg szurkálni
A hagymákat és a sütőtököt meghámozzuk és felkockázzuk. Az olívaolajon megpirítjuk a hagymát, kicsit tovább, mint üvegesre. Ha kész a hagyma, kapcsoljuk a legnagyobb fokozatra a l...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA sütőtököt félbevágjuk, és kimagozzuk. Előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük. Ha megsült, a héját lehúzzuk, és vajon megpároljuk. Fűszerezzük, és megszórjuk liszttel. Felenge...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 40× 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, 6 tojásból , 12 porcukor, 12 liszt, ½ mk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, és tetszés szerint felvágjuk. A vizet a cukorral, a szegfűszeggel, a fahéjjal és egy csipet sóval feltesszük forrni, majd hozzáadjuk az almát. (A fű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű