4 Eiweiß
250 g Zucker
1 Pck. Vanillezucker
1 El Zitronensaft
200 g Kokosraspel
für ca. 60 Stück
Eiweiß steif schlagen, dabei nach und nach Zucker, Vanillezucker, Zitronensaft einrieseln lassen. Kokosraspel vorsichtig unter den Eischnee heben.
Die Makronenmasse in ein Spritzbeutel füllen und auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech spritzen. Alternativ können Sie die Kokosmakronen mit 2 Teelöffeln formen.
Kokosmakronen im 140 Grad heißen Ofen ca. 30 Minuten backen. Makronen sollten nicht zu dunkel werden und innen noch weich sein. Dann sind sie richtig lecker.
A tejet picit meglangyosítjuk, feloldjuk benne a vajat, majd kekszes porcukorral összegyúrjuk. Ha szükséges akkor még tejet adok hozzá, míg linzertészta-szerű nem lesz. 20×40 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 cipóra osztjuk, elsodorjuk és megkenjük a töltelékkel. Töltelék hozzávalóit gőz fölött felverjük, majd a tésztára kenjük. Rászórjuk a kókusz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját kikeverem a cukorral, liszttel, sütőporral, szódabikarbónával, vízzel, és a kakaóval. Megsütjük. Krém: 2 csomag vanília pudingot megfőzök 4 e.k. cukorral 5 dl...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű