menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott hal,krumplikrokettel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 4 szelet hal
- 2 db tojás
- 10 dkg finomliszt
- 20 dkg zsemlemorzsa
- só
- bors
- olaj

Elkészítés:


Bármilyen halszeletből elkészíthető a recept. A filét áttörölgetjük, majd ízlés szerint sóval,borssal bedörzsöljük.
Bepanírozzuk a hagyományos módon (liszt,tojás,prézli)
Majd forró olajban aranybarnára sütjük.
Krumplikrokettel és szalmakrumplival tálaltam .

Rántott hal,krumplikrokettel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Karolin
Lazac tatár
Lazac tatár

A paradicsomokat egy pillanatra forró vízbe mártom, héjukat lehúzom, félbevágom, és magjait kikaparom. Húsukat nagyon apróra vágom, szűrőkanálba teszem, és legalább 30 percig állni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bogi
Fűszeres vagy natúr halszeletek
Fűszeres vagy natúr halszeletek

A felengedett halat felszeleteljük, besózzuk és fél óráig állni hagyjuk. Ezután a szeleteket jól lecsurgatjuk és papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges nedvességet. Megforgatju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Borbála
Harcsafilé panko morzsában
Harcsafilé panko morzsában

A halat szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Az olvasztott vajba keverjük a fokhagymát, petrezselymet, és bepácoljuk vele a halat. Hűtőben fél-egy órát pihentetjük. A lisztből, to...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Francia feketekagyló (Bmintbalázs)
Francia feketekagyló (Bmintbalázs)

Készítsd elő a hozzávalókat: tisztítsd meg a kagylót (lásd linken a recept alatt), aprítsd fel a hagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet és a zellerzöldet.Egy nagyobb lábasba ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk