-200 gr liszt
-70 gr zsír
-60 gr porcukor
-1 cs vaniliás cukor
-1 kk sütőpor
-2 tojás sárgája
-1 ek tejföl
-reszelt citrom héja
180 fokra előmelegített sütőben 10'
A mascarponét a porcukorral habosra keverjük. Botmixerrel pépesítjük a szedret és a mascarponéhoz adjuk, a kemény habbá vert tejszínnel együtt. Műanyag tálba öntjük és pár órára a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, majd 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk. Minden másodikat gyűszűvel vagy pici kör formával kiszúrjuk. Felv...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zsírt elmorzsoljuk a liszttel, cukorral, vaníliás cukorral, sütőporral, és a tojások sárgájával. Annyi tejet öntünk hozzá, hogy összeálljon a tészta. Ezután lisztezett gyúródesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojás nélkül összekeverjük a hozzávalókat,majd hozzáadjuk a tojást is.Szükség esetén adhatunk hozzá kevés tejfölt,hogy kellőképpen formázható legyen a tészta állaga.Elfelezzük,egyi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű