menu

Családireceptkönyv.hu

ŐSZIBARACK KRÉMLEVES VANILIAFAGYIVAL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



8 nagy szem őszibarack
2 dl tejszín
fahéj
szegfűszeg
2 cs. vaníliás cukor
1 l vaniliafagyi

Elkészítés:


A barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Langyosan tálaljuk és a közepébe vanilia fagylaltot teszünk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar FEHÉRJE NAP
FEHÉRJE NAP

Egész délután bármennyi saláta. (fejes saláta, uborka saláta, cékla saláta, retek saláta stb.)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Tejszínes gyümölcsleves
Tejszínes gyümölcsleves

A befőtteket a tejszínnel a cukrokkal és a citromokkal összekeverjük. Ha túl sűrű öntünk bele narancslét. Ízlés szerint rakunk bele szegfűszeget és őrölt fahéjat. Tejszínes gyüm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BABAPISKÓTÁS  DIÓS SZELET
BABAPISKÓTÁS DIÓS SZELET

Elkészítése A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, 2 lapot nyújtunk belőle, és mindegyiket kb. 15-20 perc alatt, előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. A krémhez a diót a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pupusas
Pupusas

A tésztához 300 g búzaliszt (BL55) 1 csapott teáskanál sütőpor 1 csapott teáskanál só 50 ml étolaj 120 ml víz A töltelékhez 2 evőkanál tejföl (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk