8 nagy szem őszibarack
2 dl tejszín
fahéj
szegfűszeg
2 cs. vaníliás cukor
1 l vaniliafagyi
A barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Langyosan tálaljuk és a közepébe vanilia fagylaltot teszünk.
Egész délután bármennyi saláta. (fejes saláta, uborka saláta, cékla saláta, retek saláta stb.)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA befőtteket a tejszínnel a cukrokkal és a citromokkal összekeverjük. Ha túl sűrű öntünk bele narancslét. Ízlés szerint rakunk bele szegfűszeget és őrölt fahéjat. Tejszínes gyüm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, 2 lapot nyújtunk belőle, és mindegyiket kb. 15-20 perc alatt, előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. A krémhez a diót a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához 300 g búzaliszt (BL55) 1 csapott teáskanál sütőpor 1 csapott teáskanál só 50 ml étolaj 120 ml víz A töltelékhez 2 evőkanál tejföl (...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű