menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes lé ecetes halhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter vízhez:

6 ek cukor
6 ek ecet ( 20 % ) vagy 8 ek ecet ( 8% )
1 ek só
3 babérlevél
szegfűbors
mustármag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Harcsahalászlé (Hargitai György)
Harcsahalászlé (Hargitai György)

Ha csak pontyot kapunk, az sem baj, alaplének tökéletes! Kb. 6 liter vízbe feltesszük főni a megmosott, tisztított haldarabokat. Fejből a keserűfogat, a kopoltyút és a szemeket ve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Mentett
Haltepertő
Haltepertő

A filézett halat sózzuk ,hagyjuk állni majd a felesleges vizet felitassuk róla majd csikózva felvágjuk.A panír hozzávalóit tálba rakom összekeverem,a halakat jól megforgatjuk benne...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos hagymás sült pisztráng
Citromos hagymás sült pisztráng

A hagymát megpucoljuk, szeletekre vágjuk, 1 citromot szintén szeletekre vágunk, -1 citromnak kiszorítjuk a levét. -A halakat megmossuk, szárazra töröljük, majd kívül belül sóz...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Mustáros hal
Mustáros hal

A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük. Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A hal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk