Hozzávalók: 4 tojássárgája, 15 dkg porcukor, 25 dkg langyos méz, 5 dkg zsír, 1 cs. mézes fűszerkeverék, 4 evőkanál tejföl, 75 dkg liszt, 2 kávéskanál szódabikarbóna
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit. nyújtjuk, szaggatjuk 200 fokon megsütjük. Vigyázz! Gyorsan sül, nem kell sötétre sütni!
Máz:
tojásfehérje, porcukor
Nem kell az összes fehérjét bekeverni, elég a fele.
Általában 1 fehérjéhez 15-20 dkg porcukrot mérnek, de ez függ a tojás nagyságától is
Óvatosan kevergetem a tűzön, (mint a piskótát), hogy a hab ne törjön össze. Melegen habzsákba töltöm, a muffinokat megtöltöm vele. Ha kihűlt, ugyan ilyen módon, felvert tejszínhabo...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes.A lisztet, a porcukrot a fűszert,és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük .Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint, a mézet, és a tojásokat .Ezt villával add...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt 80 C-ra előmelegítjük, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt. A porcukrot a tojásfehérjével egy tálba mérjük, és vízgőzre tesszük. (1 db tojásfehér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból piskótát készítünk. A töltelék hozzávalóit jól elkavarjuk, majd golyókat formálunk belőle és a tészta különböző részeire tesszük, így lesz színes a piskóta....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű