10-20 dkg gomba
1 konzerv paradicsomos babkonzerv
1 kisebb hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
Fejenként 2-3 tojás
1-2 pár kolbász, grillkolbász
Egy kevés paradicsom
Pár szelet Bacon, és Sonka (elhagyható)
Só
Bors
Cukor (elhagyható)
A hagymát vágd fel szeletekre, a fokhagymát is szeleteld fel.
Egy kisebb edényben forrósíts fel pici olajat, majd dobd rá a hagymát, kevés idő után a fokhagymát is.
Ha kicsit megpárolódott, add hozzá a babkonzervet is, és ízesítsd sóval, borssal, akár egy pici cukorral, és főzd 1-2 percig de vigyázz szeret odakapni kevergesd.
Serpenyőbe hevíts pici olajat, dobd bele a bacont, sonkát és a kolbászt is süsd ropogósra őket.
Vedd ki a a serpenyőből és helyére dobd a gombát, a paradicsomot és süsd teljes lángon.
Ha megpirult 1-2 perc alatt tedd a tányérra,
Közepes lángon süsd meg a tükörtojást is, majd rakd a tányérra és vidd be a párodnak az ágyba.
A zabpelyhet és a választott magokat összekeverjük a sóval és a fahéjjal. A mézet, az olajat és az almalevet összemelegítjük, majd ráöntjük a száraz keverékre. Alaposan átkeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis kockára vágott csirkecombot apróra vágott újhagymával és vöröshagymával együtt vajban megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, felöntjük kevés alaplével. Kevés szaftban puhár...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal. A kenyereket kicsit beáztatjuk a tejes tojásba, majd a tálba rendezzük. Rátesszük...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat és a sonkát nagyon apróra vágjuk. A mascarponét kikeverjük a majonézzel, a mustárral, a bazsalikommal, és hozzáadjuk a sonkát, a tojást, a reszelt sajtot. Alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű