Recept: 10dkg cukor, 16dkg zsir, 2tojas, 40dkg liszt, fel sutopor.
Krem: 30dkg cukor, 2tojas, 3ek tej, 2 ek liszt, 3 ek kakao. Felfozni, ha langyos, bele 1 rama.
Másik krém:
4 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral habosra verni. Nem kell keményre, mert így könnyebb a 15 dkg darált diót és az 1 cs. vaniliás cukrot beleforgatni. Én ezt szoktam a kosárkába tenni. Persze előtte egy kiskanál lekvár. Hab aztán irány a sütő...
Osszegyúrni, dio nagysagu gombocokra osztani és a formaba rakni.
kb 40 drb lesz belole
A műzlit tálba szórjuk, ha teszünk hozzá mogyorót diót,akkor azokat előtte durvára vágjuk vagy törjük. Hozzáadjuk a lisztet, cukrot,sót,fahéjat, szódabikarbónát, majd a hideg vajja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMINDENFÉLE MINDENFÉLE
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta A tojássárgáját és a cukrot habosra keverjük. Fokozatosan hozzákeverjük a forró vizet és az olajat. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport. A végén óvatosan belekeverjük a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű