70 dkg liszt, 50 dkg margarin, 1,5 teáskanál só, 14 evőkanál víz, 2 evőkanál ecet, 15 dkg reszelt sajt-de csak fele a tésztába, a többi a tetejére.
1 éjszakát a hűtőbe kell tenni és másnap sütni.
Vékonyra kell nyújtani, tepsibe tenni és ott összevágni. Tetejét tojással megkenni, reszelt sajttal megszórni (vagy bármivel -magvak, kömény, stb.) 4 gáztepsivel lesz belőle. 220 fokon 15 perc alatt sül meg.
A liszthez keverjük el a sütőport, és a többi alapanyagot hozzáadva gyúrjunk belőle tésztát. A tészta 2 / 3 része lesz a süti alja, ezt tegyük a hűtőbe. A maradék 1/3 része reszelv...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűVo väčšej miske vyšľaháme vajíčka s cukrom do peny. Potom postupne pridáme vodu, kakao, olej a preosiatu múku s práškom do pečiva. Pripravíme si formu na pečenie, ktorú vymastíme...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 190 fokra. Keverjük össze az őszibarackot, a Bourbont, a 1/4 csésze cukrot, az étkezési keményítőt és fahéjat egy nagy tálba és hagyjuk pihenni. Szitáljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral béleljük (kb. 38x24 cm-es). 2. A puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojássárgákat is hozzádolgozzuk. A kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz