4 tojás
15 dkg cukor vagy annak megfelelő cukorhelyettesítő
4 kanál víz
8 dkg zabpehelyliszt
sütőpor
1. A tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük.
2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
3. A lisztes keveréket a tojássárgájás keverékhez adjuk, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét is.
4. 180 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük.
Ez kis tepsihez való adag.
A piskótába való alapanyagokat, kivéve a tojásfehérjét, mind egy nagy tálba helyezzük, és alaposan összekeverjük őket. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd a mandulát egy zacskóba és vágódeszkán húsklopfolóval törd apróra, de még darabosra. Bármilyen más eszközt is használhatsz az aprításra. Főzz egy friss, forró kávét és amenny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A hozzávalókat csomómentesre leverjük, és már zutty, mehet is egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe, majd a sütőbe (nálam 23*28-as). 3. E...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kekszet tegyük késes aprítóba és járassuk addig, amíg morzsás nem lesz. Nem baj, ha maradnak benne nagyobb darabok. Ha nincs késes aprítónk, akkor tegyük egy zacskóba a kekszet é...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű