4 tojás
20 dkg cukor
20 dkg joghurt
2 dl olaj
fél teáskanál sütésszódabikarbóna
ecet
20 dkg darált dió
3-4 reszelt alma
1/2 kg liszt
Összekeverünk 4 egész tojást 20 deka cukorral, 20 deka joghurttal, és két deci olajjal. Hozzáadunk egy fél kanál, ecetben feloldott szódabikarbónát, 20 deka őrölt diót, és 3-4 reszelt almát. Apránként hozzáadunk fél kiló lisztet, és folyamatosan kavarjuk. A masszát beleöntjük egy vajjal és liszttel kikent tepsibe, majd sütőbe tesszük, ahol 150 fokon sütjük 30 percig.
A lisztben elkeverjük a csipet sót, elmorzsoljuk benne a vajat, majd hozzáadjuk a meleg vizet + az ecetet és alaposan összedolgozzuk, összegyúrjuk gombóccá. Becsomagolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük, közben a fele cukorral kikeverjük a sárgát. Mikor kemény a fehérje, beleszórjuk a maradék cukrot, és még keverünk rajta párat. A f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2. Lisztezett felületen legalább egy centi vastagra nyújtjuk. 3. Virágokat szaggatunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk ők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a pudingporból ugyanúgy pudingot főzünk csak nem tejjel, hanem a narancsos üdítővel. Fontos, hogy a fantás krém jól be legyen sűrítve, mert különben folyós lesz. Össz...
Elkészítési idő: 50perc Nehézség: Könnyű