menu

Családireceptkönyv.hu

Dupla fokhagymás zöldborsós brassói


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-6 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Brassói apró pecsenye sok fokhagymával és zöldborsóval.

1/2 kg újburgonya burgonya, meghámozva felkockázva
» 4 evőkanál olívaolaj
» 1 kis sertésszűz
» 4 gerezd fokhagyma, reszelve
» só
» bors
» 25 dkg fagyasztott zöldborsó
» 1 csokor petrezselyem, finomra aprítva

Elkészítés:


Először külön, a sütőben ropogósra sütjük a burgonyát. Ehhez a sütőt előmelegítjük 200C fokra. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, összeforgatjuk a 4 evőkanál olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd tepsire szórjuk. Kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük. Közben serpenyőben megsütjük a húst a reszelt fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, és azzal is további 5 percig sütjük. Hozzákeverjük a ropogósra sült burgonyát, végül a petrezselymet, és a tetejére tesszük a konfitált fokhagyma gerezdeket.

Dupla fokhagymás zöldborsós brassói

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Fordított rántott hús
Fordított rántott hús

A húsit felszeleteljük, besózzuk. Fordítva bepanírozzuk (zsemlemorzsa-tojás-liszt) és olajba kisütjük. Tepsibe helyezzük. Elkészítjük a szószt; a vajat megolvasztom hozzáadom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva
Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva

A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
A világ legomlósabb sertéssültje
A világ legomlósabb sertéssültje

Így készítsd el: 1. Melegítsd elő a sütőt 90 fokra légkeveréssel. 2. A húst minden oldaláról pirítsd körbe zsiradékon, hogy kérget kapjon, majd fektesd egy nem túl na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Karfiolbomba
Karfiolbomba

A karfiol félig előfőztem,majd körbe bugyoláltam a fasírt alappal.Ezután a baconnel szépen betakargattam.Jénaiba tettem,fedő alatt kb 80 percet sült,majd a tetejét levéve még kb 30...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk