menu

Családireceptkönyv.hu

csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A káposztát lesarvaljuk, az uborkát héjastól meggyaluljuk, a paprikákat, zöld paradicsomot és a hagymát vékony szeletekre vágjuk.
 
Nagy tálban összekeverjük, besózzuk, ízlés szerint cukrozzuk, rátöltünk 3 dl ecetet, rászórunk egy mokkáskanál szalicilt, jól összekeverjük és egy éjszakára állni, hagyjuk. Másnap üvegekbe rakjuk, minden üveg aljára teszünk pár szem mustármagot és szemes borsot, feltöltjük a saját levével, nem kell víz, mert annyi levet enged hogy elégséges a feltöltéshez. Lezárjuk az üvegeket és mehet a kamrába.

Elkészítés:


x

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar tejszines  mustáros  sertéskaraj
tejszines mustáros sertéskaraj

hust serpenyőbe elősütni, füszeres tejföllel tejszinnel tepsibe rak és leönt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
kevert sütemény:
kevert sütemény:

A nedves hozzávalókat jól elkeverjük, apránként belekeverjük a sütőporos lisztet. Rátesszük a szódabikarbonát és a citrom levét ráfacsarjuk .Ilyenkor a szódabikarbóna elkezd pezseg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Próba recept
Próba recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
zöldséges csirkemell
zöldséges csirkemell

A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy edényben közepes lángon olajat hevítünk, majd belereszeljük a fokhagymát és kicsit megpirítjuk, hogy ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk