2 evőkanál erősebb mustár
1 evőkanál méz
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
1-2 tekerésnyi színes bors
1-2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
A hozzávalókat keverd össze egy tálban, a fokhagymát reszeld hozzájuk, és már kész is van maga a pác. Ha rögtön a sütés előtt kened át vele a húst, akkor alaposabban dörgöld be vele, és készítsd kicsit sűrűbbre, ha van ideje állni pár órát, akkor a megadott arányok ideálisak. A hússzeleteket nagyon finoman klopfold ki, mielőtt a páccal megkened őket, hogy a rostok lazuljanak kissé.
Ez a pác leginkább sertéshúsokhoz passzol.
1. A húst felszeljük, majd kiklopfoljuk. 2. A krumplit megpucoljuk és almareszelővel lereszeljük, majd megsózzuk. 3. Amikor levet eresztett kinyomkodjuk, hozzáadjuk a lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A májat felszeleteljük, meghintjük törött borssal, lisztbe mártjuk és kevés olajban mindkét oldalát megsütjük. 2. A vöröshagymát vékony karikára vágjuk, kevés lisztben megfo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tarjaszeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem. 2. Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidli...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKeverjük össze a citromlét a mustárral, a szójaszósszal és az olajjal. 2. Szeleteljük fel a tarját, de ne az egészet. Hirdetés 3. Kenjük be a hússzeleteket a fentebb...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes