5 dl víz,
35 dkg cukor,
25 dkg ráma margarin,
27 dkg tejpor,
30 dkg kókusz reszelék.
A vízzel, és a cukorral szirupot készítünk. Szobahőmérsékletűre hűtjük. Belekeverjük a margarint, a tejport, és 20 dkg kókuszreszeléket. Az egészet habosra keverjük, majd 5-6 órára fagyasztóba tesszük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és beleforgatjuk a maradék kókuszreszelékbe.
Hűtőszekrénybe tároljuk.
Tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját édesítővel, kakaóporral, sütőporral és vízzel kikeverjük. A felvert tojáshabhoz adjuk a kakaós masszát. Sütőpapírral b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta elkészítése: A tojásokat ketté választjuk. A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük,apránként adjuk hozzá a cukrokat ,kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral,s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládé felét felolvasztjuk, a másik felét hozzátesszük és addig keverjük, amíg el nem olvad. A gesztenyét a darált paleo keksszel összegyúrjuk, pici rummal ízesíthetjük. Kicsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejet langyosítsuk fel és alaposan keverjük el benne a kakaót. Ha csomós lenne, szűrjük át. A tojássárgájákat keverjük fehérre a cukorral. Folytonos kevergetés mellett lassan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű