Egy közepes tepsit vékonyan kikentem
sertészsírral, majd rászórtam
kb 50 dkg savanyú káposztát (ha túl savanyú, átmoshatjuk, ha nem elég fűszeres, azt pótolhatjuk, neklem ez most teljesen jó volt így). Rászeleteltem
2 fej hagymát,
több gerezd fokhagymát, majd ráfektettem a
sóval, borssal fűszerezett
tarja szeleteket (lehet kb 1 kg és lehet őket "sűrűn" rakni, mert úgyis összesülnek) a finnyásaknak, mint pl a fiam, használhatunk karajt is, ezek tetejére azonban tenyünk egy kis húsos szalonnát, hogy ne száradjon ki. A tepsit fóliával lefedve 150 fokos sütőbe tettem bő egy órára, majd a a fóliát levéve bő fél órát sütöttem 200 fokon.
Előkészítés: Nem túl húsos, kerekded végű paprikákat vásárolunk, megmossuk, kicsumázzuk őket, az ereket és magokat eltávolítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát fi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük. 2. A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk. 3. A hússzele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz240 C fokon alsó felső sütésen 2 óra hossza, zárt cserépedényben vagy pataki tálban vagy zománcozott lábasban.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes