a laphoz:
15 dkg vaníliás keksz
1 evőkanál porcukor
8 dkg vaj
3 evőkanál baracklé
A krémhez:
60 dkg tehéntúró
6 evőkanál natúr joghurt
6 evőkanál porcukor
1 vaníliarúd belseje
30 dkg barack (befőtt, konzerv)
A kekszet összetörjük és a lap többi hozzávalójával együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor elkészült lekapcsolható oldalú sütőformába helyezzük. A túrót és a joghurtot robotgéppel összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát is. A barack negyedét apróra vágjuk és belekeverjük, az egészet ráhalmozzuk a kekszes alapra. A többi barackot a tetejére halmozzuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük és már szeletelhetjük is.
Egy közepes méretű tepsibe raktam egymás mellé a kekszeket. A krémhez a pudingport felfőztem a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Ezután melegen a keksz tetejére önt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kisodorjuk A legkisebb pogácsa szaggatóval kiszúrom A 4tojás fehérjét , 25deka cukorral, gőz felett kemény habbá verem., és amikor már kem...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt melegítsd elő 180°C-ra. A vajat a cukorral keverd habosra. Add hozzá a tojást, a vizet, a vaníliát, majd forgasd bele a lisztet, a sót, a zabpelyhet, a sütőport, és végül a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Backofen auf 175°C (Umluft 150°C) vorheizen. In eine Schüssel das Mehl 3 x sieben. Das Sieben ist wichtig, weil der Kuchen sonst nicht flaumig-weich wird. In einer großen Sc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű