menu

Családireceptkönyv.hu

Piros arany krém Vali módra... tartósító nélkül


Írta:

Elk. idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg szép piros paprika
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek. só

Elkészítés:


indet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve míg el nem érem a íivánt sűrűséget... kifőzött üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...

Piros arany krém Vali módra... tartósító nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Meggyleves - OK
Meggyleves - OK

1. 50 dkg kimagozott meggyet ízlés szerint cukorral, 1 csipet sóval, ½ citrom levével, 2-3 szegfűszeggel és 1 db fahéjjal felteszünk főni annyi vízben, hogy a víz a gyümölcsöt jó u...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Linzer
Linzer

Először a száraz alapanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat. Végül hozzáadjuk a tojássár...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kanalas,kókuszos fánk
Kanalas,kókuszos fánk

A hozzávalókat összekeverjük és 10 percig állni hagyjuk. Kanállal az olajba szaggatjuk...és pirosra sütjük.Az olaj ne legyen túl forró!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES

A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk