4 személyre
80 dkg sertéscomb
2,5 dl sör
olaj
liszt
petrezselyem vagy snidling
őrölt bors
só
A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört. Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd. Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.
A tésztát, a felapritott gombát, felkockázott sonkát, kockára vágott hagymát összekeverjük. A pizza fűszerrel, kakukkfűvel és a bolognai mártással jól elkeverjük. Hőálló tálba ö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd két lapot sütünk 25×39 cm-es tepsi hátoldalán, 180 fokra melegített sütőben világosra sütjük. A közép...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az összetevőket összegyúrjuk, 10 percre állni hagyjuk. Ez idő alatt elő lehet készíteni a feltéteket. Szafi Fitt bambuszrostliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk a té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű