125 g natúr 100%- os Maroni gesztenye massza (Sparba kapható)
3.5 dl. langyos víz
200 g Szafi Fitt gluténmentes süteményliszt (süteményliszt ITT!)
15 g Szafi Fitt holland kakaópor (ezt használtam!)
ízlés szerint bármilyen gyümölcs
A gesztenyét a langyos vízzel turmixoljuk össze.
A süteménylisztet a kakaóporral keverjük össze.
A kakaóporos süteményliszthez öntsük hozzá a gesztenyés vizet, majd kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük el jó alaposan.
Ezután egy kisméretű tepsit béleljünk ki szilikonos zsírpapírral és öntsük bele a masszát. (vagy használhatunk szilikonos tepsit is - pl. EZT!)
Jelen esetben meggyet szórtam a tetejére. :) Nagyon passzol hozzá. :)
Előmelegített forró sütőben 200 fokon 35-40 percig süssük.
A tepsi méretétől függően 12-16 kocka sütemény jön ki belőle.
Én kisméretű tepsit használtam, így 12 kocka lett belőle.
A túrót egy kicsit a villa fokával összetörjük. Majd hozzáadjuk a lisztel elkevert sütőport, a két cukrot, a reszelt citromhéjat, majd a két tojást, gyors mozdulattal összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkb. 25 darabhoz 10 dkg darált háztartási keksz 10 dkg darált dió 2 csapott evőkanál porcukor 5 dkg aszalt sárgabarack kb. 4 evőkanál sárgabaracklekvár (a lekvár állagától füg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően. A porcukrot habosra keverjük a vajjal/margarinnal. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet Egy tálcára tegyük le téglalap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Megszórjuk erdei gyümölccsel és 180 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű