250 g cukor
5-7 kanál kakaó
50 g vaj
25 g palmin ( Kókusz zsir)
3-4 EK víz vagy likör
cukor az edénybe és 1P/10 F
kakaópor 1P/3F
vajat és a palmint egy kisebb serpenyőbe megolvasszuk
a porcukor és kakaó keverékhez hozzá adjuk a vizet és 5P/ 50 fok/3 F melegítjük
lassan a felülről a megolvasztott vajat hozzá csepegtetjük
A palacsintához a krumplit megfőzzük, meghámozzuk, burgonyomón áttörjük, kihűtjük. A tojásokat felverjük, belekeverjük a krumplit, a sót, majd adagolva hozzáadjuk a tejet és a szód...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint felolvasztjuk, és összedolgozzuk a lereszelt piskótával. Egy 26 cm-es kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, és egyenletesen belenyomkodjuk a margarinos pi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűBevonatokkal, például cukormáz díszítéssel az aprósütemény tetszetősebb, édesebb lesz, és tovább friss marad. Cukormázakat készíthetünk hidegen kikevert illetve főzött változatban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű