25 dkg túró
30 gramm zabkorpa
1 tojás
Elkészítés: A tojásokat a liszt egy részével, a sóval és az édesítővel, kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan, felváltva, hozzáadjuk a vizet, maradék lisztet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk az összes többi anyagot, amitől a tésztánk szépen nyújtható állagú lesz. Kettéosztjuk a tésztánkat, majd a tepsink méretére nyújtjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször a megfőzzük a pudingport a krémhez: a 6 dl tejben simára keverjük a pudingporokat, majd feltesszük főni, alacsony fokozaton. Kemény pudingot készítünk, majd félretesszük hű...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: Összeöntjük a száraz összetevőket, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat is, végül összegyúrjuk. Vízgőz felett egy pici MCT olaj vagy tej hozzáadásával megolvasztjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes