1 tojássárgája
2 kávéskanál mustár
olaj
1/2 kg tehéntúró
1 cikk fokhagyma
ételízesítő
A tojássárgából, mustárból és olajból majonézt kavarunk. A majonézhez hozzáadjuk a tehéntúrót, a tört fokhagymát, és ízlés szerint ízesítjük az ételízesítővel, majd jól összekavarjuk.
Nagyon finom piritóssal. Sült húsokhoz, krumplihoz is lehet tálalni.
videós
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd átkenjük a puha vajjal. Tepsibe rakjuk, ráöntjük a mustárral elkevert tejfölt, és fóliával lefedjük. 170 fokra előmelegítet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegsütöd a májat a zsírban és leöntöd róla a zsírt , hogy abba megsüsd a hagymát is. Kockára vágjuk a hagymát, és ebben a zsirban megdinszteljük és beletesszük a végén az apróra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. lépés Kezdd el melegíteni a kókusztejet és közben adj hozzá 4 ek kókuszreszeléket, a kakaóport, a chia magot és a zabpelyhet. 2. lépés Főzd együtt, amíg a zabpehely megpuhul...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű