Készíts egy téglalap alapú piskotát.
A krém hozzávalói:
1 L Tej
6 evőkanál Liszt
14 evőkanál Cukor
2 egész Tojás
2 cs Vaniliás cukor
10 dkg Vaj
A töltelékhez egész banánok . A díszítéshez pedig darált mogyoró vagy kókuszreszelék.
Keverd össze a krém hozzávalóit majd főzd meg puding sűrűségűre és tedd bele a vaniliás cukrot is. Miután kihült mixerrel keverd bele a vajat, hogy szép fényes legyen a krém. Kend a piskótára a krém nagyobb majd a banánokat helyezd annak közepére .Tekerd föl a piskótát majd a tekercset is krémezd be és szórj rá bőven tört mogyorót vagy kókuszreszeléket.
Afiyet olsun!
https://www.facebook.com/470680213077191/photos/a.472281742917038.1073741836.470680213077191/645161615629049/?type=1&theater
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját az eritrit porral és a puha vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszkeveréket, amivel csomómentesen elkeverjük, majd fokozatosan a tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCukormáz: Ha egyedüli bevonatnak készül, akkor tojásfehérjéből csináljuk. Két tojásfehérjét és 20 dkg cukrot félórahosszat keverünk. Felvágjuk a tortát, a közepét egy réteg pikáns...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 2. A tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. 3. A fehérjét kemény habbá verjük. 4. A sárgáját és a cukrokat összekeverjük, majd hozzáadj...
Elkészítési idő: 1 óra 15 perc Nehézség: Könnyű