4 szelet kenyér
2 dl tejföl
3 tojás
5-10 dkg sajt
bármilyen felvágott, kolbász, sonka, virsli stb.
1 kis fej vöröshagyma
só
bors
olaj
A hagymát apróra vágom, a kolbászt felkarikázom, a sajtot lereszelem. A tojásokat felverem a tejföllel. Sózom, borsozom, hozzákeverem a hagyma felét, és a reszelt sajt felét. Egy hőálló tálat kikenek olajjal, majd 2 szelet kenyeret megmártok a tejfölös tojásban és a tálba helyezem. Erre teszem a hagyma másik felét, és a kolbászkarikákat. A másik két szelet kenyeret is megmártom a tojásban, és befedem vele a kenyérszeleteket. Ha marad a tojásból, azt még a tetejére öntöm, rászórom a maradék sajtot, és 180 °C-os sütőben megsütöm
Forrás: receptneked.hu
http://azila.gportal.hu/gindex.php?pg=36486937
A tojásokat felütjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a vegetát és a tejet. A kenyereket megforgatjuk a tojásos masszában, majd egy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű6 tojas fehérjét 1 ek eritrittel kemény habbá vertem, vanília rúd kikapart belsejével felforraltam egy liter tejet, abba evőkanállal kiszaggattam a habgaluskákat, mindket oldalukat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA túrót botmixerrel kicsit krémesítettem, fokozatosan hozzáadtam a tejet. Felforraltam és kicsit vártam, míg kicsapódik a fehérje és elválik a savó. Egy nagyobb tálra szűrőkana...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű