- 20 dkg búzadara
- 1,5 dkg liszt
- 20 dkg cukor
-6 db tojás
- 5 dl tej
- 1 csomag vaníliás cukor
- citromhéj
- mazsola
A sütéshez 10 dkg margarin.
A kekszet daráljuk le, és keverjük el az olvasztott vajjal (meg a kakóporral, ha nem kakaós kekszet használunk). Nyomkodjuk a keveréket sütőpapírral ellátott 26 cm átmérőjű kapcsos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat a porcukorral és a citrom levével nagyon habosra kikeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krém készítése: a tejszínhabból kemény habot verünk. Kevés tejben simára keverjük a pudingport és a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliarúd belsejét, hozzáöntjük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. Szétválasztjuk a tojások sárgáját a fehérjétől. 2. A fehérjét kemény habbá verjük, majd külön edényben jó alaposan összekeverjük a tojássárgákat a cukorral, a p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű