Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg porcukor
- félcsomag sütőpor
- 1 db kocka Ráma margarin
- 3 kanál kakaó
- 2 csomag vaníliás cukor
A tésztát alaposan összegyúrjuk – kétfelé vesszük. Az egyik felét kinyújtjuk, beletesszük a tepsibe. Erre kerül a töltelék
Krém:
- ½ túró – lehet több is.
- 20 dkg porcukor
- 3 tojás, fehérje habbá verve
- 1 kanál liszt
- 1 vaníliás cukor, 1 citrom reszelt héja
A tészta maradék részét – tésztareszelővel a habos töltelékre reszelem. Előmelegített sütőben sütőm.
A tésztát alaposan összegyúrjuk – kétfelé vesszük. Az egyik felét kinyújtjuk, beletesszük a tepsibe. Erre kerül a töltelék
A tészta maradék részét – tésztareszelővel a habos töltelékre reszelem. Előmelegített sütőben sütőm.
1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral béleljük (kb. 38x24 cm-es). 2. A puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojássárgákat is hozzádolgozzuk. A kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKekszalap Az alaphoz a kekszmorzsát, a diót és a margarint alaposan elkeverjük, majd a tortaforma aljába nyomkodjuk egyenletesen, és a hűtőben pihentetjük 1 órácskát. Túrókrém A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy pohár tejbe keverünk annyi capuccinóport, mintha meginni szeretnénk. Cukor ne legyen benne, ezután tányérba öntsük ki, ne pohárban legyen! A tejfölt a kristálycukorral, vaníli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy villával összetörjük a túrót és a többi hozzávalót is hozzákeverjük. A szilikon forma aljába helyezzük a barack szeleteket, majd ráöntjük a túrós masszát. 190 fokon 50 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű