A tésztához:
25 dkg liszt
2 evőkanál Vénusz olaj
2 dkg élesztő
1 csipet cukor
2 kiskanál só
1,5 dl meleg víz
A feltéthez:
pizzaszósz
felvágott
szárazkolbász
paprika
paradicsom
hagyma
reszelt sajt
A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk. 1 órát pihentetjük, kelesztjük meleg helyen.
A sütőt előmelegítjük 220 Celsius fokra. A tepsit kiolajozzuk, olajos kézzel a tésztát kinyújtjuk. Pizzaszósszal megkenjük. Felvágottat, kolbászt, hagymát sajtot, paradicsomot, hagymát teszünk rá, reszelt sajttal megszórjuk.
Szép pirosra megsütjük. Jó étvágyat hozzá!
1. Sve sastojke za tjesto sjediniti i fino umjesiti dok ne pocne da se odvaja od posude. Ostavite tjesto da miruje dok ne pripremite tiganj malo dublji sa vise ulja u kome cete ih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFenchel waschen, obere Stängel (grüne längliche Stangen an der Oberseite) und unteren, harten Wurzelansatz abschneiden. Knollen jeweils halbieren, Hälften in ca. 1 cm dicke Scheibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból könnyen nyújtható tésztát dagasztunk. Vékonyra nyújtjuk,felvágjuk,töltsük a széleit jól lenyomkodom,hogy sülés közben a töltelék ne folyón ki.Forró olajba sütöm....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeso narežite na kocke i lagano posolite. 2. U tavi zagrijte ulje i dodajte meso. Popecite ga uz miješanje dok ne dobije rumenu boju. 3. Izvadite meso a u tavu dodajte si...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű