3 apróra vágott banán, 3 banán, 1 ⅓ csésze cukor, 2 tojás, ½ csésze olvasztott vaj, 1 csésze fehér liszt, 1 csésze finom zabpehely, ½ csésze félédes, apróra vágottcsokoládé, 1 csipet só, 1 ek sütőpor, 2 csésze csokoládé ganache, ⅓ csésze porcukor
1. Egy keverő tálba tegyük az apróra vágott banánt a cukorral, adjuk hozzá a tojást, a vajat, és jól összekeverjük.
2. Hozzáadjuk a lisztet, a zabot, a csokoládét, a sót, és jól összekeverjük.
3. Végül hozzáadjuk a sütőport, összekeverjük óvatosan, a tésztát egy olajozott és lisztezett vekni sütőformába tesszük.
4. Süssük előmelegített sütőben 350ºF körülbelül 45 percig, fogpiszkáló próbáig.
5. Ha kihűlt, vágjuk ketté, töltsük meg a félbevágott banánnal és csokoládé krémmel, fedjük le a süti másik felével, és szórjuk meg porcukorral.
A tejszínből és a cukorból verjünk kemény habot, majd óvatosan keverjük bele a mogyorókrémet. Ha túl keménynek ítéljük, kicsit meg is olvaszthatjuk, hogy könnyebben elkeveredjen. Ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, az étcsokoládét fém, porcelán vagy üvegtálkába tördeljük, és vízgőzfürdő fölött felolvasztjuk. A tojássárgákat a cukorral és a puha vajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Schritt Für die Ananas-Tarte als Erstes den Backofen auf 175 °C Umluft vorheizen; einen Gitterrost bereitstellen. 2. Schritt Für die Füllung den Tofu in einen Standmixer ge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű