menu

Családireceptkönyv.hu

Lapocka - Brassói aprópecsenye


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


0,5 kg sertéshús (lapocka, lábszár), 10 dkg zsír vagy olaj, 2 gerezd fokhagyma, 25 dkg zöldborsó, só

Elkészítés:


1. A húst vékony és apró szeletekre vágjuk.

2. A fokhagymát kissé megpirítjuk a zsiradékon.

3. A húst beleforgatjuk forró zsírba, majd mellé tesszük a zöldborsót.

4. Megsózzuk, puhára pároljuk.

5. Sült vagy petrezselymes krumplival tálaljuk.

Lapocka - Brassói aprópecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töltött paprika
Töltött paprika

Előkészítés: Nem túl húsos, kerekded végű paprikákat vásárolunk, megmossuk, kicsumázzuk őket, az ereket és magokat eltávolítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát fi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar FASÍRT MÁSKÉPP !!
FASÍRT MÁSKÉPP !!

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar # Jamie karaj
# Jamie karaj

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Muszaka
Muszaka

1. A burgonyát megmossuk, héjában feltesszük főni. 2. A padlizsánok két végét levágjuk, majd félcentis szeletekben, egy nagy tálban besózva állni hagyjuk. 3. A darált húst a kóku...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk