20-25 deka finomra szelt főtt sonka, fél kiló pizzatészta, fél csésze paradicsommártás, 10 dkg szeletelt mozzarella, olaj, tojás
1. A tészta egyik felére rákenem a paradicsomot, elosztom rajta a sonkát, majd a lecsurgatott, szeletelt mozzarellát.
2. Ráhajtom a tészta másik felét és összenyomkodom a széleinél, tetejét megszurkálom és bekenem tojással, majd a sütőben szép pirosra sütöm.
A tésztának csak az egyik oldalát pakolják meg, ráhajtják a másik oldalt, összenyomkodják a széleit és megszurkálják, hogy a benne keletkező gőz fel ne robbantsa.
1. Meleg vízben felolvasztom az élesztőt. 2. Hozzáadom a sót, olajat, tejfölt. 3. A lisztet folyamatosan adom hozzá. 4. A kelesztési idő annyi, amíg a feltétet elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát megmossuk és egészen vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben, amit később be tudunk tenni a sütőbe, felhevítjük az olívaolajat. Elrendezzük rajta a krumpliszeleteket,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1 dl langyos tejben ( tegyünk bele 1 csipet cukrot) felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasszuk. Konyhar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított krumplit apróra vágjuk, és vízben puhára főzzük. 2. Leszűrjük, a vizet felfogjuk, és hagyjuk langyosra hűlni. 3. A krumplit megtörjük, meghintjük sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz