menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkebecsinált leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 db csirkeszárny, 6 db alsó csirkecomb, 1 csg vegyes zöldség, egy kis fej vöröshagyma, kevés olaj, ételízesítő, őrölt bors, só

Elkészítés:


1. A csirkeszárnyakat eldarabolom, majd a megdinsztelt hagymára teszem és fehéredésig pirítom.

2. Majd felöntöm vízzel és felforralom.

3. A habját leszedem és lassú tűzön főzöm tovább, közben beízesítem a fűszerekkel.

4. Amikor majdnem puha, akkor teszem hozzá a zöldségeket és teljesen puhára főzöm, ha kell utánaízesítem.

5. Kiskocka tésztával tálaltam.

Csirkebecsinált leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Tom-yum leves
Tom-yum leves

Előkészítjük a zöldségeket: a répát vékony szeletekre (lapokra), a gyömbért vékony csíkokra, a vöröshagymát szintén lapokra, az újhagymát karikára vágjuk. Attól függően, hogy m...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymakrémleves
Fokhagymakrémleves

A vöröshagymát és fokhagymát megtisztítjuk, megmossuk és apróra vágjuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd belekeverjük a lisztet és folyamatosan...

Elkészítési idő: 30perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Renáta
Zöldbableves
Zöldbableves

A zöldbabot felteszem sós vízbe főni, hozzáadom a többi zöldséget. Amikor megpuhultak a zöldségek, készítek egy rántást. Hozzáadom a leveshez. Teszek bele tésztát és puhára főzöm....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vichyssoise (pórés burgonyakrémleves)
Vichyssoise (pórés burgonyakrémleves)

A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk. A póréhagymát apróra vágjuk, a vajon pirítani kezdjük, amikor kezd karamellizálódni, felöntjük az alaplével (vagy vízzel), sózzuk. Hozzáadj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk