egy vaníliarúd, 2 dl tej, 1 ek méz vagy egy cs vaníliás cukor
1. Egy vaníliarúd belsejét kapard ki és keverd össze 2 dl tejjel, melegítsd fel, de ne forrjon, és habverővel vagy habosítóval habosítsd fel.
2. Mézzel vagy vaníliás porcukorral édesítheted.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, beletesszük a felaprított mentaleveleket. 20 percig főzzük kis lángon. Hozzáadjuk az ételfestéket, elkeverjük.Levesszük a tűzről, hűlni h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz első lépés, hogy hűtsük be az italokat, valamint készítsünk jeget az italhoz. Aminkor elég hidegek az italok, fogjunk egy koktélpoharat, az aljába először a likőrből öntsünk, k...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA málnát válogasd át, hibás szemeket ne tegyél szörpbe. Óvatosan mosd meg, majd csepegtesd le. Rakd egy lábosba, és öntsd hozzá a vizet. Kis lángon főzd 20 percig, majd húzd le a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű