15 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt (Medve, vagy Philadelphia), 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, só, bors, bőven szerecsendió
1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez.
3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.
Mossuk meg, hámozzuk meg és vékonyan szeleteljük fel a sárgarépát. Tegyük a turmixgépbe gyömbérrel és fokhagymával együtt, és keverjük simára. Ezután adjuk hozzá az 1 napig áztatot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirítsuk a köményt egy száraz serpenyőn, amíg megérezzük az illatát. Ezután vegyük le a tűzről a serpenyőt. Vegyünk elő egy turmixgépet, és tegyük bele a főtt céklát, 1 napig áztat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű