menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg paprikamártás - OK


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup

Elkészítés:


1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.

2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.

3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.

Trükkök, tippek, praktikák:


1. Hűtőben 2 napig tárolható.

Hideg paprikamártás - OK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilka
Diós cékla pástétom - TCM
Diós cékla pástétom - TCM

A sült céklát tisztítsd meg, és vágd kockákra. Keverd össze a céklát, a diót, a hagymát vagy gyömbért, a sót, a koriandermagot, és egy botmixerrel, egy húsdarálóval vagy konyhai r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: László
Feketeolíva-mártás
Feketeolíva-mártás

A kimagozott és felvagdalt olívabogyót, a petrezselymet, a kapribogyót és a fokhagymát kisebb tálban alaposan keverjük össze. Adjuk hozzá keményre főzött tojássárgáját, az ecetet é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Zöldparadicsom chutney (csatni)
Zöldparadicsom chutney (csatni)

Az összes zöldséget aprítón kisebb darabokra daraboltam, hozzá adtam a többi hozzávalót és sűrűsödésig főztem, majd tettem bele késhegynyi nátrium benzoátot. Kifőzött üvegekbe t...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ditta
Almaborecetes mártás
Almaborecetes mártás

Jól összekeverjük.

Elkészítési idő: 10perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk