6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup
1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.
2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.
3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.
1. Hűtőben 2 napig tárolható.
A sült céklát tisztítsd meg, és vágd kockákra. Keverd össze a céklát, a diót, a hagymát vagy gyömbért, a sót, a koriandermagot, és egy botmixerrel, egy húsdarálóval vagy konyhai r...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kimagozott és felvagdalt olívabogyót, a petrezselymet, a kapribogyót és a fokhagymát kisebb tálban alaposan keverjük össze. Adjuk hozzá keményre főzött tojássárgáját, az ecetet é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz összes zöldséget aprítón kisebb darabokra daraboltam, hozzá adtam a többi hozzávalót és sűrűsödésig főztem, majd tettem bele késhegynyi nátrium benzoátot. Kifőzött üvegekbe t...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűJól összekeverjük.
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: Könnyű