5 tojássárgája, 35 dkg cukor, 1 cs vaníliás cukor, 5 dl kakaó, 2-3 dl alkohol
1. 5 tojássárgáját 35 dkg cukorral és 1 cs vaníliás cukorral elektromos habverővel 6-7 percig nagyon habosra keverünk. 5 dl sötétre főzött kakaó, 2-3 dl alkoholt keverünk bele.
2. Üvegbe töltjük, néha felrázzuk.
3. 3 nap múlva fogyasztható, de akkor a legjobb, ha sokáig hagyjuk állni: krémszerűvé sűrűsödik.
Elkészítés: A hozzávalókat ötliteres dunsztos üvegbe teszem, felöntöm három liter vízzel, és addig keverem, míg a cukor felolvad. Lefedve meleg helyre teszem érni. Két hétig mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes lábosban keverjük össze a Nutellát, a cukrot és a vaníliás cukrot. Közepes hőfokon főzzük őket össze, majd lassan adagoljuk hozzá a tejszínt. Addig kevergessük, amíg mi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÁllni hagyjuk egy tálba,kevergetjük,és másnap kinyomkodjuk leszűrjük és üvegekbe töltjük.
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: KönnyűA vörösbört a cukorral felforraljuk, és lehűtjük. Az aromákat a szeszben feloldjuk és elkeverjük a borral.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű