2 kivi, 2 ek tejszín, 1 tk méz
1. A kivit hámozzuk meg, és szeleteljük fel.
2. Néhány karikát tegyünk félre a díszítéshez.
3. A maradékot passzírozzuk át, a tejszínt verjük kemény habbá a mézzel, majd adagoljuk hozzá a gyümölcspürét.
4. Tegyük kehelybe és hűtsük tálalásig, majd kivikarikával díszítsük.
Készítsünk elő egy kb. 33x23 cm-es jénai tálat vagy 12 darab kelyhet. Az aljába tegyünk egy sorban vajas kekszet, majd helyezzük rá az összekarikázott banánt, hogy mindenhova jusso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fél adag egy púpos mélytányérnyi palacsinta lesz. 1. lépés Az almát lereszeljük és félretesszük hogy levet engedjen. 2. lépés A vizet kikevertem a tojásokkal, majd hozzáad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA piskótát megsütjük, Én kb kettébe vágom, mert elég csak a fele, hogy legyen hely a moussenak meg a zselének. Egy zsúrtorta is kijön még ebből a receptből, ahhoz fel lehet használ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• Mindent összekeverünk, a masszát kanállal sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk. • Kb. akkora pacák legyenek, amekkora kekszeket szeretnél kapni a végén, de hagyj ki mellettük h...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű