50 dkg túró, 20 dkg vaj, 5 dkg vöröshagyma, 5 g őrölt kömény, 1 dkg só, 1 dkg pirospaprika
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.
kiflik tetejét levágjuk, és kikaparjuk a belsejét úgy, hogy kb. fél cm-es széle maradjon. Egy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beletéve a lisztet világos rántást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsazsírt olvasszuk fel, majd dobjuk rá a vékonyan felszeletelt vöröshagymát és süssük 5-8 percig. (Ha használunk erős paprikát, akkor finomra vágva dobjuk a hagymára és süssük...
Elkészítési idő: 5+20 perc Nehézség: KönnyűA megmosott, szárazra törölt medvehagymát felapírítjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint sót, majd botmixerrel pépesítsük. Ezután hozzáadjuk a puha v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát összekeverem a majonézzel, majd a többi hozzávalóval fűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű